Tips om een hacker te worden

Voordat u aan stappen of een leercurve om een hacker te worden denkt, stelt u uzelf één vraag: Waarom hacken? Geloof me, het antwoord op deze vraag zal je zeker een weg wijzen. Mogelijke antwoorden op deze vraag kunnen zijn:

  • Gewoon geïnteresseerd
  • Een systeem testen:
  • Werken als een hacker

Plan uw leercurve volgens het antwoord op deze vraag. Onthoud dat er geen kortere weg is, alles kost tijd. Hieronder staan enkele stappen die u kunnen helpen om een goede hacker te worden.

Leer de moeder van alle programmeertalen

Ja, je raadt het goed! Leer programmeren in C. Het wordt ook wel de moeder van alle programmeertalen genoemd. C-programmering is de basis voor het leren van UNIX/LINUX, aangezien dit besturingssysteem volledig in C is geschreven. Als hacker is C-programmering dus iets dat u moet beheersen, omdat het u de mogelijkheid geeft om het open-source besturingssysteem Linux in De manier waarop u het wenst. Probeer ook meer dan één programmeertaal. Als hacker moet je goede kennis hebben van minimaal 2-3 programmeertalen

Leer hoe u anoniem kunt zijn

Als hacker is dit een van de belangrijke stappen die men moet weten. Als hacker doe je misschien veel van dit soort dingen, sommige zijn legaal, andere misschien zonder toestemming. Het is dus noodzakelijk om te weten hoe u anoniem kunt zijn en hoe u hun identiteit online kunt verbergen, zodat er één spoor achterblijft en niemand u terug kan vinden.

Leer netwerkconcepten

Een andere belangrijke en essentiële stap om een ​​hacker te worden, is goed zijn in netwerkconcepten en begrijpen hoe de netwerken worden gemaakt. U moet kennis hebben van verschillende netwerken, protocollen, omdat dit nuttig is bij het misbruiken van kwetsbaarheden. Dus het leren van verschillende netwerkconcepten en verschillende netwerktools zoals Wireshark, Nmap, enz. zal echt nuttig zijn. Geloof me, bij hacken draait alles om spelen op het netwerk.

Als je het nu echt te moeilijk vindt en liever kiest voor een hacker inhuren kan dat natuurlijk ook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *