Sneeuwmachine huren: voor mooie plaatjes

Wij bij Tjerkstra media zijn altijd opzoek naar opvallende manieren om onze klanten in beeld te brengen. Mooie foto’s, video’s of websites, we gaan er helemaal voor. Soms is het best lastig om met een foto of video de boodschap van de klant goed over te brengen, zeker als er maar een beperkt budget is. Natuurlijk zijn wij professionals en het lukt ons altijd, maar we moeten soms wel even out of the box denken. Zo hadden we een klant die dolgraag in de sneeuw wilde poseren want dat zou de kern en de boodschap van haar bedrijf goed naar voren brengen. Maar ja, in Nederland moeten we soms lang wachten op sneeuw en er zijn winters dat we het helemaal niet zien. Voor een reisje naar Oostenrijk was geen geld dus hoe los je het dan op. We gingen een sneeuwmachine huren. Zo konden we vrij goedkoop toch aan de wensen van de klant voldoen en eerlijk is eerlijk: het resultaat was echt heel erg leuk en doelmatig.

Sneeuwmachine huren: mooi en dolle pret

Een sneeuwmachine huren is online zo geregeld. Ik vond het wel spannend want ons bedrijf had er nog nooit mee gewerkt. We vonden een mooie locatie, hadden alle toestemmingen binnen en dus kon het fotograferen beginnen. Natuurlijk gingen we voor het mooist mogelijke effect, maar we hebben ook ontzettend veel lol gehad tijdens de fotosessie. Want ja, opeens hadden we echte sneeuw om ons heen en dat was voor de meesten van ons lang geleden. Voor we het wisten waren we in een heus sneeuwballengevecht verwikkeld. Ik bedacht me dat een sneeuwmachine huren ook heel leuk kan zijn voor een feestje. Sneeuwvlokken die de zaal in dwarrelen, dat heeft ook iets romantisch en unieks. Wij hadden al veel plezier van de machine voor de fotosessie en het resultaat was prachtig.

Een blije klant

De klant was heel blij met het effect dat de sneeuwmachine had op haar foto’s. Het doel van haar bedrijf kwam duidelijk naar voren. Wij vonden het effect van de sneeuwmachine ook geweldig en we weten nu ook hoe makkelijk je een sneeuwmachine kunt huren. Een volgende keer zullen we niet aarzelen dat te doen. Soms moet je creatief zijn om het juiste resultaat te bereiken, maar out of the box denken loont de moeite. Tevreden klanten zijn belangrijk voor ons en we hopen nog lang door te gaan met het inzetten van bijzondere machines voor het gewenste effect!

Fashion show

Een catwalk, modellen uitlichten en het perfecte geluid. Dit is wat je wilt hebben tijdens een fashion show. Bekijk alle mogelijkheden op luxonos.nl