SEO Specialist

Wanneer je meer uit je online marketing wil halen is het verstandig hier hulp bij te gaan inroepen. Door middel van bepaalde acties aan de achterkant van je websites kan je er voor zorgen dat je in de zoekmachines beter gevonden worden. Om hier optimaal gebruik van te maken is het handig om een SEO specialist in te schakelen. In dit artikel lees je meer over wat een SEO specialist dan precies is en wat deze voor je kan doen.

Wat is een SEO specialist?

Een Seo Specialist houdt zich vooral bezig met organisch verkeer, wat wil zeggen dat bezoekers die je website vinden hierop zijn gekomen via de organische zoekresultaten in een zoekmachine die de SEO specialist voor jou zo ingesteld heeft.

Wat doet een SEO specialist dan precies?

Een SEO specialist, ook wel bekend als een online marketeer, is iemand die er voor zorgt dat jouw website(s) maximaal vindbaar zijn in de zoekmachines, met als doel het verhogen van het aantal bezoekers. Daarbij hoop je natuurlijk dat er ook een afname groei plaats zal vinden in de aangeboden producten of diensten. Mocht je hier meer over willen weten dan kan je altijd contact opnemen met varamedia.be Zij kunnen je er alles over vertellen.

Wat zijn de werkzaamheden van een SEO specialist?

De werkzaamheden van een SEO-specialist zien er als volgt uit:

§ Het verbeteren van je plaats in de zoekmachines, vooral door middel van linkbuilding, het bijdragen aan goede websitevulling en het aandragen en aanbevelen van mogelijke verbeteringen op technisch gebied.

§ Het analyseren van h zoekgedrag van jouw doelgroep(en) en maken van zoekwoordrapportages met behulp van zoekwoordplanner Google Ad-Words en aanverwante tools die daarvoor gebruikt worden.

§ Het schrijven van kwalitatief hoge content die gebaseerd zijn op zoekwoordenanalyses en rapportages die uit bevindingen voortgekomen zijn.

§ Het inrichten, optimaliseren en beheren van de noodzakelijke Google Ad-Words campagnes.

§ Het meten, monitoren en analyseren van de resultaten uit online campagnes via Google Analytics. Met die verkregen gegevens is het doel om het aantal relevante bezoekers die binnen jouw doelgroep valt te vergroten.

§ Het analyseren en optimaliseren van de gebruiksvriendelijkheid van jouw website(s).

§ Het volgen van de nieuwste trends en ontwikkelingen binnen het SEO- en online marketing gebied en eventuele kansen direct aangrijpen om de bijbehorende veranderingen door te voeren.

§ Het delen van kennis en ervaringen met collega SEO specialisten en het verzorgen van interne en externe presentaties met betrekking tot het bijbehorende vakgebied. Om samen met elkaar de kennis en de know how te vergroten en val elkaar te leren.

Heb je interesse?

Mocht je interesse hebben in de expertise en diensten van een SEO specialist kan je altijd vrijblijvend contact opnemen met varamedia.be. Zij kunnen je dan precies uitleggen en vertellen wat zij voor jou en jouw bedrijf kunnen betekenen op SEO gebied. Je kan natuurlijk ook eerst de website van varamedia.be bezoeken voordat je ze persoonlijk benaderd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *