groot pakket versturen

Hoe krijg je nu al die cadeaus binnen voor kerst?

It’s the most wonderful time of the year! Kerst staat weer voor de deur en komt weer sneller dan je denkt. Met gezelligheid, lekker eten, kerstbomen en cadeaus, staat er weer iets moois op ons te wachten. Een ander belangrijk moment zijn de cadeaus die tijdens de kerstdagen onder de boom liggen. Voor ieder familielid ligt er een mooi cadeau te wachten om deze dagen te vieren. Vervolgens schuif je aan tafel, om de kalkoen aan te snijden of gezellig te gourmetten. Maar hoe zorg je er nu voor dat al die cadeaus op tijd binnen zullen komen?

Hoe krijg je nu alle cadeaus binnen?

Het is vaak nog een hele klus om alle cadeaus op tijd binnen te hebben voor kerst. Magazijnen van de grote webwinkels en het postsorteercentra draaien de langste overuren en de pakketten blijven maar komen. Webwinkels kunnen een groot pakket sturen, met daarin verschillende kerstcadeaus die besteld zijn. Bovendien kun je ook zelf een groot pakket versturen, om op deze manier al je kerstcadeaus binnen te krijgen en te versturen.

Een belangrijke tip is om op tijd je kerstcadeaus te bestellen. Vroeger gingen we nog wel allemaal naar de winkelstraat, maar in de tegenwoordige tijd nemen we allemaal een kijkje op het internet. Met één klik is alles zo besteld, wat het voor de koper erg gemakkelijk maakt. 

De tijd tussen sinterklaas en kerst

De tijd tussen sinterklaas en kerst zijn de drukste periode voor post leveranciers. Webwinkels sturen duizenden pakketten op de post, waardoor het bij PostNL en andere postleversanciers weleens fout kan gaan. Het is daarom belangrijk om het liefst (als je verzekerd wilt zijn van een pakket die op tijd geleverd is) vóór de periode van sinterklaas en kerst je cadeaus te bestellen. Hier is de drukte nog te overzien en kun je bijna verzekerd zijn dat je pakket op tijd binnen zal zijn!

Je kunt natuurlijk ook zelf een groot pakket versturen. Je hebt bijvoorbeeld een tweedehands meubel verkocht en wil je versturen. Ook wanneer je een groot pakket versturen gaat, is het belangrijk om rekening te houden met de levertijd rond de feestdagen.

Fijne feestdagen!

Hopelijk heb je iets gehad aan deze tips. Dan is het nu tijd om de kerstboom op te tuigen, de chocolademelk op te warmen en te gaan genieten van deze mooie dagen. Geniet met je vrienden, geliefden en familie, pak de cadeaus uit en heb een geweldige tijd met elkaar!