Een website laten maken in 5 simpele stappen

Een mooie of moderne website is tegenwoordig de eerste indruk waar je klant je op beoordeeld. Of je nou een complete business wilt starten of iets kleins voor jezelf, een professionele website die bezoekers aanspreekt is onmisbaar. Je kunt zelf een website maken maar dat vinden de meeste mensen toch te lastig, daarom kiezen de meeste mensen ervoor om een website te laten maken. DoubleWeb is een voorbeeld, zij gaan samen met jou je droom website vormgeven en vervolgens ook realiseren. 

Stap 1: Website strategie

Op basis van een brainstorm stelt DoubleWeb een heldere strategie op, hierin komt naar voren wat je doelstellingen zijn. In deze strategie komt er een belangrijk antwoord naar voren en dat is op de vraag: welke functionaliteiten en elementen heeft je website nodig om de doelstellingen te behalen?. 

Stap 2: Webdesign

In stap 2 wordt het ontwerp van je website gemaakt. Hoe je de informatie op je website laat zien is namelijk erg belangrijk. Doordat je een website laat maken en deze mensen al jarenlange ervaring hebben, kunnen ze een uniek design creëren dat precies aansluit op de gewenste uitstraling. Jij als klant wordt meegenomen in het proces en je hebt altijd de mogelijkheid om feedback te geven.

Stap 3: Webdevelopment

Het webdevelopment is een centraal onderdeel bij een WordPress website laten maken. Dit is namelijk de fase waarin jewebsite echt gebouwd wordt. De website wordt op maat in het content management systeem wordpress gemaakt. Je website wordt standaard SEO-vriendelijk opgeleverd, ook wordt de snelheid van de website geoptimaliseerd.

Stap 4: Implementatie en livegang van de website

Als de website gebouwd is en je bent tevreden met het resultaat, dan is het tijd voor de implementatie en livegang. Voordat de website live gaat krijg je eerst een WordPress training, dit is handig omdat je dan in de toekomst zelf je website kan gaan beheren.

Stap 5: Na de livegang

Je kunt er voor kiezen om na de livegang nog een servicepakket af te nemen, dit houdt in dat je website wordt onderhouden en dat alle problemen die in de toekomst komen worden opgelost. Ook worden alle ontwikkelingen en updates uitgevoerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *