IT traineeship bij de overheid

Een IT traineeship bij de overheid is de leukste keus

We zitten op een technologische high zitten en de technologie niet meer weg te denken is uit ons leven. Het is daarom belangrijker dan ooit om stil te staan bij hoe we deze technologie voor ons kunnen laten werken.

Onze wereld is steeds kleiner is geworden en we zijn dichter bij elkaar gekomen via het digitale stelsel en mobiele telefonie. Maar we merken ook steeds beter hoe juist deze technologie heel kwetsbaar is.

Informatiemanagement

Ons leven speelt zich steeds meer virtueel af, we zijn ons steeds meer gaan identificeren met onze digitale avatars. We kunnen tegenwoordig niet meer bestaan zonder enig digitalisering van ons persoon.

Onze gegevens worden beheerd door allerlei bedrijven waar we dagelijks mee te maken hebben. En dit is van grote invloed hoe we ons leven leiden. Ons werk kan veelal niet meer bestaan zonder technologie en bedrijven moeten zich continue aanpassen aan de hoge eisen van de maatschappij.

Het verschil maken

Door de digitalisering van de samenleving is de digitale criminaliteit enorm verhoogd. Bedrijven en burgers zijn steeds kwetsbaarder geworden voor hackers die enorme schade aan kunnen richten door fraude of afpersing. De programma’s en apps die we gebruiken moeten veilig zijn en onze persoonsgegevens moeten goed worden beschermd.

Op dit vlak komen mens en technologie samen. Professionals in de IT zich bezig op het spannende gebied van digitale transformaties. De overheid speelt hierbij een grote rol om ons digitaal veilig te houden.

Werken in de IT bij de overheid

Heb jij altijd al willen werken bij de overheid? Gaat je hart sneller kloppen van bruggen slaan tussen mens, proces en technologie?

En wil je het verschil maken en een spannende uitdaging aangaan in de IT? Breinstein biedt verschillende IT traineeships die je zelfs zonder IT ervaring kunt beginnen.

Geef een reactie