Defensie op Instagram

Wie zijn er om ons te helpen wanneer het oorlog is? Wanneer belangrijke gebeurtenissen onder controle gehouden moeten worden of om mensen te beschermen? Juist, de mensen van Defensie. Defensie is het door de overheid verdedigen van het eigen grondgebied tegen een vijandig land dat dat grondgebied of een gedeelte ervan probeert te veroveren. Hiertoe kan de overheid passieve defensie of actieve defensie inzetten. Het is belangrijk dat mensen weten dat dit soort functies bestaan en dat hier ook mensen voor geworven worden. Een simpele manier om mensen hiertoe aan te zetten kan via social media. Een kanaal springt er dan gelijk uit, namelijk Instagram!

Waarom Instagram?

Instagram is een onderdeel van de social media platformen. De afgelopen jaren heeft het zich flink ontwikkeld en staat nu hoog aangeschreven als platform. Mensen kunnen een foto of video delen met anderen, vervolgens liken en deze kan uiteindelijk weer gedeeld worden met anderen. Soms zegt een foto meer dan 1000 woorden, de perfecte gedachte voor Instagram. Het dient in dit geval als een hulpdienst. Zoals gezegd, je bent opzoek naar nieuwe mensen die Defensie komen versterken. Het is belangrijk dat er dan foto’s of video’s worden gepost met de functies waar zij naar opzoek zijn. Een actiefoto of een filmpje triggert mensen hierbij om verder te kijken. Wanneer ze via de Instagrampagina op de site komen, kun je ze verder beïnvloeden en zorgen dat ze geïnteresseerd raken in de baan en zo nieuwe mankracht beschikbaar komt.

Waarom Chatkracht?

Chatkracht dient hierbij als online chatservice voor de bedrijven. Denk hierbij aan het ontnemen van werk wat zorgt voor extra tijd. De chatspecialisten kunnen zo mensen helpen die vragen hebben over een bepaald onderwerp of mensen triggeren om ook verder te kijken dan de Instagrampagina. Het is dus een extra mogelijkheid die chatkracht creëert voor andere bedrijven. Het levert dus voor alle partijen een win-winsituatie op met alleen maar voordelen hierbij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *