Breekbare telefoons

Ik en een mobiele telefoon. Een goede combinatie als je wilt dat ik snel iets op zoek, of als ik me verveel en een spelletje wil spelen. Een minder goede combinatie als het scherm langer dan een maand mee moet gaan. Sinds jongs af aan heb ik aan mobiele telefoons, of in de richting van, gehad. Ik begon al met de allereerste IPod Touch. Ik weet nog goed dat ik een paars hoesje van rubber had. Tegenwoordig zou ik walgen van mijn keuze, maar toen vond ik het prachtig. Ik heb ook heel vaak geswitched van Apple naar Android, en andersom. Ik vind beide besturingssystemen goed. Ik ben van mening dat je toch wel handig wordt met welk besturingssysteem je het meest gebruikt. Na mijn IPod ging ik naar mijn eerste echte telefoon. Een Smartphone om precies te zijn. Ik heb toen ik vroeger klein was uiteraard ook telefoons gehad. Maar deze kreeg je gratis van de ING wanneer je een rekening opende. Niet echt materiaal van de hoogste plank, zullen we maar zeggen.

Breekbaar

Ik was dolgelukkig met mijn Smartphone. Het scherm was erg groot, vond ik toen. Het mooiste vond ik het feit dat ik video’s kon kijken op mijn telefoon! Mijn beste vriend kwam ook naar school met zijn eerste telefoon. Het was een kleine blauwe van het merk Nokia. Hij vertelde mij dat hij van zijn ouders nog geen Smartphone mocht, omdat ze bang waren dat hij deze veel te snel kapot zou maken. Ergens snapte ik deze zorg wel, maar dacht, dan gebeurt mij niet. Maar je kunt het al raden, nog geen dag na dit gesprek liet ik mijn telefoon vallen. Zoals altijd in dit soort gevallen, precies op een hoekje, waardoor heel het scherm ineens leek om een heftige onweersbui.

Reparatie

Ik moest van mijn ouders op zoek naar een website voor gsm reparatie. Hier heb ik mijn scherm laten maken. Ik leerde van mijn fout en kocht een beschermglaasje voor mijn scherm. Deze ving de eerste paar klappen op, maar na verloop van tijd was het toch weer tijd voor een nieuwe scherm. Ik begreep waarom mijn beste vriend zo’n stevige Nokia van zijn ouders had gekregen. Misschien was dit voor mij ook wel een goed idee. Toch kon ik het idee van video’s kijken in de les niet aan me voorbij laten gaan. Hier kwam bij, dat dat laten repareren eigenlijk best heel makkelijk was!

Geef een reactie